Bitcoin kopen met Blox

Bitcoin kopen met Blox

Nu met 10 euro gratis starttegoed!

Bitcoin kopen is simpeler dan ooit via de gratis app Blox. En met Bitbang krijg je tijdelijk 10 euro gratis starttegoed!

Download de app vandaag en vul bij het aanmelden vouchercode BITBANG in. Je tegoed wordt automatisch in de app gestort.

Zo kun jij niet alleen zonder zorgen, maar ook zonder opstartkosten Bitcoin kopen. Ervaar het zelf, aanmelden duurt slechts twee minuten.

Let op: je kunt de Blox vouchercode alleen gebruiken bij het aanmelden. Als je hem vergeten bent, kun je dus geen aanspraak maken op het gratis tegoed.
BLOX - Bitcoin kopen
Download Blox op je smartphone

Bitcoin kopen

Maar dan simpel

Kopen in een seconde

BLOX - Bitcoin kopen 1

Kopen duurt slechts een kwestie van seconden en geld storten gaat gewoon via iDEAL. Heeft de koers je doel bereikt? Je kunt net zo snel en simpel weer verkopen.

De koers altijd op zak

BLOX - Bitcoin kopen 2

Volg de koers van je favoriete munt op uur, dag, week, maand- en jaarniveau. Als jouw koopmoment in behaald is, heb je met een simpele druk op de knop gekocht.

Alles-in-één app

BLOX - Bitcoin kopen 3

Met Blox is het simpeler dan ooit om je investering te beheren. In één handig overzicht zie je direct hoeveel winst of verlies je op je verschillende munten hebt.

Download Blox!

En claim direct je 10 euro gratis tegoed, door bij het aanmelden vouchercode BITBANG in te vullen.

Bitcoin kopen met Blox

Maar niet alleen Bitcoin… De volgende cryptocurrencies kun je allemaal nog meer via Blox kopen en verkopen:


BTC

ETH

XRP

ADA

DOT

LINK

DOGE

DASH

BNB

LTC

VET

XLM

ICX

QTUM

XMR

BCH

WAVES

EOS

ETC

OMG

ZEC

TRX

XTZ

SNX

ALGO

LSK

BAT

ATOM

NANO

KNC
Bitcoin kopen met Blox via Bitbang

Over Blox

Misschien ken je het wel van de reclame: Blox, dé nummer 1 Bitcoin app van Nederland. Dan weet je ook dat Blox er voor iedereen is. Zowel voor mensen die willen beginnen met Bitcoin als voor de wat meer ervaren traders. Het is namelijk erg eenvoudig voor beginners of dummies om aan de slag te gaan met de wereld van crypto. Als je de app download heb je al direct toegang tot de meest populaire cryptocurrency koersen in een handig overzicht en kan je op iedere specifieke coin klikken om in een simpele grafiek te kijken hoe het betreffende koersverloop op uur, dag, week, maand en jaarniveau was. Hierin wordt ook de hoogste en laagste prijs weergegeven.

Cryptocurrency kopen met Blox

Blox coinAfkorting
1BitcoinBTC
2EthereumETH
3LitecoinLTC
4RippleXRP
5CardanoADA
6PolkadotDOT
7ChainlinkLINK
8DogeCoinDOGE
9Binance CoinBNB
10VeChainVET
11Bitcoin CashBCH
12StellarXLM
13IconICX
14QtumQTUM
15MoneroXMR
16DashDASH
17EOSEOS
18WavesWAVES
19Ethereum ClassicETC
20OMG NetworkOMG
21ZcashZEC
22TronTRX
23TezosXTZ
24Synthetix TokenSNX
25AlgorandALGO
26LiskLSK
27Basic Attention TokenBAT
28CosmosATOM
29NanoNANO
30Kyber NetworkKNC

Bitcoin kopen met je Blox account

Maar het wordt pas echt interessant wanneer je een account aanmaakt. Want vanaf dan kan je zonder gedoe en zorgen Bitcoin en andere crypto simpel kopen en even simpel ook weer verkopen. Dat gaat als volgt: eerst stort je geld in de app, gewoon via je favoriete betaalmethode zoals iDEAL, Bancontact, creditcard of met een simpele bankoverschrijving. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan zie je je geld in de vorm van euro tegoed terug in je kluis.

Vanaf dan kan je iedere munt, bijvoorbeeld Bitcoin, kopen die je maar wilt. Je tikt daarvoor gewoon op het ‘koersen’ scherm en klikt vervolgens de betreffende coin aan. In dit voorbeeld kiezen we voor Bitcoin. Je krijgt dan een grafiek te zien waaraan je het tijdsverloop kunt aanpassen, waaronder een koop button staat. Hier kun je de munt direct voor de actuele prijs kopen. Vervolgens dien je aan te geven voor welk bedrag je Bitcoin wilt kopen en de transactie te bevestigen. Gefeliciteerd! Je bent vanaf nu de trotse eigenaar van een stukje Bitcoin.

Bitcoin verkopen met je Blox account


Als je op een bepaald moment weer je Bitcoin wilt verkopen dan gaat dat op dezelfde manier. Het geld komt vervolgens weer in je kluis te staan, waarna je de keuze kunt maken tussen het laten staan in je kluis om op een later moment weer in te stappen of om het uit te laten keren naar euro’s op je bankrekening.

Gerelateerd:
Welke crypto kopen?
Beginnen met crypto