Gratis Bitcoin

Op zoek naar gratis Bitcoin? Zoek niet verder, met de vouchercode BITBANG krijg je direct tien euro gratis! De code is geldig in de crypto app Blox. Let op; promocodes zijn alleen te gebruiken bij het openen van een nieuw account in Blox. Dus wanneer je het bij het aanmelden vergeet om je code te gebruiken, krijg je dus geen tien euro gratis bitcoin.
Nadat je je hebt aangemeld met de code BITBANG staat het gratis tegoed automatisch in je kluis. Vergeet dus niet om hiervan in de app je Bitcoin te kopen! Veel succes en vooral plezier met je gratis Bitcoin!

Gratis bitcoin t.w.v. 10 euro

Download Blox, en claim direct je 10 euro gratis Bitcoin, door bij het aanmelden vouchercode BITBANG in te vullen.

Zoals ze bij Blox zelf al zeggen: “Bitcoin kopen met Blox is kinderspel!”. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon en een paar minuutjes van je tijd om een gratis account te openen en je Blox vouchercode te gebruiken om een vliegende start te maken met je gratis bitcoin.

Download vandaag nog de app en ervaar zelf hoe snel en simpel het is! Dit merk je al direct nadat je de code gebruikt hebt en je gratis Bitcoin geclaimd hebt.

Gratis Bitcoin - in de app - Bitbang
Het aanmeldformulier van de app Blox.
Vul hier BITBANG in voor gratis Bitcoin.
Gratis Bitcoin - FAQ - Bitbang

Meest gestelde vragen over gratis Bitcoin

Beginnen met Bitcoin is het makkelijkst als je je eerste tegoed cadeau krijgt. Begin vandaag met de vouchercode BITBANG, en krijg direct 10 euro gratis tegoed in de app gestort. Je krijgt dan eerst euro tegoed, waarvan je zelf Bitcoin kunt aanschaffen. Toch nog twijfels? Hieronder tref je de meest gestelde vragen over de code.

Hoeveel is de vouchercode BITBANG waard?

De vouchercode BITBANG is tien euro waard. Er zijn ook codes beschikbaar die 5 euro waard zijn. Op dit moment heeft Blox geen vouchercodes die meer dan 10 euro waard zijn.

Kan ik de code BITBANG ook delen met anderen voor gratis Bitcoin?

Jazeker! Nodig dus snel al je vrienden uit zodat ook zij kunnen profiteren van de gratis Bitcoin in Blox!

Ik heb een typefout gemaakt bij het invullen van de vouchercode. Wat nu?

Als je een typefout gemaakt hebt bij het invullen van de promocode BITBANG, dan kun je het beste even contact opnemen met de support-afdeling van Blox. Zij helpen je dan verder en zorgen dat je alsnog 10 euro gestort krijgt in de app. Koop hiervan dus snel je gratis Bitcoin!

Ik ben vergeten de code te gebruiken bij het aanmaken van een account. Wat nu?

Helaas is het niet mogelijk om alsnog aanspraak te maken op gratis bitcoin als je bij het openen van een gratis account in Blox de vouchercode vergeten bent om in te vullen. De supportafdeling van Blox kan je nu dus niet helpen. Ze kunnen namelijk niet verifiëren of bevestigen dat je een code had. Als je een typefout gemaakt hebt, kan dat wel.

Hoe werkt de code?

Je kunt een code alleen gebruiken bij het openen van een gratis account. Als je dus al een account hebt, kun je helaas geen gratis Bitcoin claimen. Heb je nog geen account, meld je dan vandaag aan en gebruik daarbij vouchercode BITBANG om direct 10 euro gratis in de app te ontvangen. Dat gaat super simpel: je vult slechts èèn simpel formuliertje in, waarop je je naam, e-mailadres, een wachtwoord (welke je nog een keer moet bevestigen) en niet te vergeten code BITBANG in, zodat je direct je tegoed in de app ziet als je deze daarna opent.
Heb je dat ingevuld? Dan bevestig je je e-mailadres door in je mail op de bevestigingslink te klikken. En klaar is kees :).

Wat wordt bedoeld met ’tegoed’?

Al het geld wat in de app staat waarvan (nog) geen bitcoin gekocht is, is jouw tegoed. Dit betreft dus zowel het geld wat je in de app gestort hebt, als het gratis voucher tegoed wat je gekregen hebt nadat je bij het aanmelden code BITBANG gebruikt hebt. Je kunt je ‘app tegoed’ / ‘blox tegoed’ / ‘starttegoed’ / ‘voucher tegoed’ dan ook beschouwen als je eigen euro’s.


Gratis Bitcoin - Bitbang