Blox vouchercode

Op zoek naar een vouchercode voor Blox? Zoek niet verder, met de code BANG krijg je direct tien euro gratis starttegoed in de app gestort. Let op; Blox vouchercodes zijn alleen te gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je het dan vergeet om je vouchercode te gebruiken, krijg je dus geen tien euro gratis Bitcoin.

Blox vouchercode van 10 euro

Download Blox, en claim direct je 10 euro gratis tegoed, door bij het aanmelden vouchercode BANG in te vullen.

Zoals ze bij Blox zelf al zeggen: “Bitcoin kopen met Blox is kinderspel!”. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon en een paar minuutjes van je tijd om een account aan te maken en je Blox vouchercode te gebruiken om een vlegende start te maken met je gratis voucher tegoed.

Download vandaag nog de app en ervaar zelf hoe snel en simpel de app is! De Blox vouchercode is overigens niet veel moeilijker.

Blox vouchercode 1

Meest gestelde vragen over de Blox vouchercode

Beginnen met Bitcoin is het makkelijkst als je je eerste tegoed cadeau krijgt. Begin vandaag met de vouchercode BANG, en krijg direct 10 euro gratis tegoed in de app gestort. Toch nog twijfels? Hieronder tref je de meest gestelde vragen over de Blox vouchercode.

Hoeveel is de vouchercode BANG waard?

De vouchercode BANG is tien euro (€10,-) waard. Er zijn ook vouchercodes beschikbaar die vijf euro waard zijn. Op dit moment zijn er geen vouchercodes van Blox die meer dan tien euro waard zijn.

Kan ik de Blox vouchercode ook delen met anderen?

Jazeker! Nodig dus snel al je vrienden uit zodat ook zij kunnen profiteren van de gratis crypto in Blox!

Ik heb een typefout gemaakt bij het invullen van de vouchercode. Wat nu?

Als je een typefout gemaakt hebt bij het invullen van de vouchercode BANG, dan kun je het beste even contact opnemen met de support-afdeling van Blox. Zij helpen je dan verder en zorgen dat je alsnog 10 euro gestort krijgt in de app.

Ik ben vergeten de vouchercode te gebruiken bij het aanmaken van een account. Wat nu?

Helaas is het niet mogelijk om alsnog aanspraak te maken op gratis voucher tegoed als je bij het aanmaken van een account in Blox de vouchercode vergeten bent om in te vullen. De supportafdeling van Blox kan je nu dus niet helpen. Ze kunnen namelijk niet verifiëren of bevestigen dat je een vouchercode had. Als je een typefout gemaakt hebt, kan dat wel.

Hoe werkt de vouchercode van Blox?

Je kunt een vouchercode van Blox alleen gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je dus al een account hebt, kun je helaas geen gratis starttegoed claimen. Heb je dus nog geen account, meld je dan vandaag aan en gebruik bij het aanmelden vouchercode BANG om direct 10 euro gratis in de app te ontvangen. Het aanmelden gaat super simpel: je vult slechts èèn simpel formuliertje in waarop je je naam, e-mailadres, een wachtwoord (welke je nog een keer moet bevestigen) en niet te vergeten vouchercode BANG in, zodat je direct je tegoed in de app ziet als je deze daarna opent.
Heb je dat ingevuld? Dan bevestig je je e-mailadres door in je mail op de bevestigingslink te klikken. En klaar is kees :).

Wat wordt bedoeld met ’tegoed’?

Al het geld wat in de app staat waarvan (nog) geen crypto gekocht is, is jouw tegoed. Dit betreft dus zowel het geld wat je in de app gestort hebt, als het gratis voucher tegoed wat je gekregen hebt nadat je bij het aanmelden vouchercode BANG gebruikt hebt. Je kunt je ‘app tegoed’, ‘blox tegoed’, ‘starttegoed’ of ‘voucher tegoed’ dan ook beschouwen als je eigen euro’s.

Blox Vouchercode - app
Het startscherm van de app Blox

Wil je instappen in de wondere wereld van bitcoin en andere crypto’s, maar je aarzelt nog, dan is de voucher code van BLOX de uitgelezen mogelijkheid om je op gang te helpen. Je kunt namelijk eerst met 10 euro gratis bitcoin testen zonder dat je zelf een positie inneemt of risico loopt. De alles-in-een bitcoin app van BLOX is de oplossing voor Bitcoin Beginners. Gebruik de voucher code BANG bij het aanmaken van een account en ontvang direct tien euro gratis starttegoed in de app.

Jouw eerste crypto dankzij de voucher

Met deze 10 euro koop je vervolgens direct jouw eerste cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, VeChain of DogeCoin. Met BLOX kan het allemaal. En als je uiteindelijk je winst wilt uitcashen, dan kun je deze direct overmaken naar je bankrekening.

Als tien euro BLOX vouchertegoed te weinig is, dan is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig geld bijstorten met iDEAL, Bancontact, credit card of een simpele bankoverschrijving. Met het aangevulde BLOX tegoed kun je daarna meer crypto’s zoals bitcoin kopen en verkopen.

Je eigen vouchercode

Maar er is meer. Iedereen die BLOX gebruikt, krijgt een persoonlijke code. Daarmee kun je eenvoudig je eigen vrienden, familie en collega’s uitnodigen om de app uit te proberen. Het mooie is dat zowel jij als je vrienden hiervan profiteren.

BLOX benadrukt dat het niet de bedoeling is om de persoonlijke vouchercode openbaar te publiceren, bijvoorbeeld op kortingswebsites. Als je dat wel doet, dan kan BLOX je account sluiten.

Bitcoin, maar dan simpel

Met BLOX handel je in de populairste cryptomunten van dit moment. Koop, verkoop en beheer jouw crypto’s in een vingerknip. Heb je een mooi instapmoment gevonden? Binnen enkele klikken heb je jouw favoriete coin gekocht. En verkopen gaat natuurlijk net zo makkelijk.

De app combineert snelheid met gebruiksgemak. Volgens BLOX kunnen zelfs opa’s en oma’s met de app overweg. Ook over veiligheid is nagedacht. Ben je bijvoorbeeld jouw telefoon verloren? Dan kan de vinder of dief alleen geld naar jouw eigen bankrekening overmaken.

Momenteel zijn er 30 coins te verhandelen in de BLOX app en dus ook met de gratis vouchercode aan te schaffen. Kortom, gebruik de vouchercode BANG vandaag nog bij het aanmelden, en claim direct jouw tien euro gratis starttegoed.

Gerelateerd:
Welke crypto kopen?
Beginnen met crypto