Blox vouchercode

Op zoek naar een vouchercode voor Blox? Zoek niet verder, met de vouchercode TOON krijg je direct tien euro gratis starttegoed in de app gestort. Let op; vouchercodes van Blox zijn alleen te gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je het bij het aanmelden vergeet om je vouchercode te gebruiken, krijg je dus geen tien euro gratis Bitcoin.

Blox vouchercode van 10 euro

Download Blox, en claim direct je 10 euro gratis tegoed, door bij het aanmelden vouchercode TOON in te vullen.

Zoals ze bij Blox zelf al zeggen: “Bitcoin kopen met Blox is kinderspel!”. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon en een paar minuutjes van je tijd om een account aan te maken en je Blox vouchercode te gebruiken om een vlegende start te maken met je gratis voucher tegoed.

Download vandaag nog de app en ervaar zelf hoe snel en simpel de app is! De Blox vouchercode is overigens niet veel moeilijker.

Het aanmeldformulier van de app Blox.
Vul hier vouchercode TOON in.

Meest gestelde vragen over de Blox vouchercode

Beginnen met Bitcoin is het makkelijkst als je je eerste tegoed cadeau krijgt. Begin vandaag met de vouchercode TOON, en krijg direct 10 euro gratis tegoed in de app gestort. Toch nog twijfels? Hieronder tref je de meest gestelde vragen over de Blox vouchercode.

Hoeveel is de vouchercode TOON waard?

De vouchercode TOON is tien euro waard. Er zijn ook vouchercodes beschikbaar die 5 euro waard zijn. Op dit moment zijn er geen vouchercodes van Blox die meer dan 10 euro waard zijn.

Kan ik de Blox vouchercode ook delen met anderen?

Jazeker! Nodig dus snel al je vrienden uit zodat ook zij kunnen profiteren van de gratis crypto in Blox!

Ik heb een typefout gemaakt bij het invullen van de vouchercode. Wat nu?

Als je een typefout gemaakt hebt bij het invullen van de vouchercode TOON, dan kun je het beste even contact opnemen met de support-afdeling van Blox. Zij helpen je dan verder en zorgen dat je alsnog 10 euro gestort krijgt in de app.

Ik ben vergeten de vouchercode te gebruiken bij het aanmaken van een account. Wat nu?

Helaas is het niet mogelijk om alsnog aanspraak te maken op gratis voucher tegoed als je bij het aanmaken van een account in Blox de vouchercode vergeten bent om in te vullen. De supportafdeling van Blox kan je nu dus niet helpen. Ze kunnen namelijk niet verifiëren of bevestigen dat je een vouchercode had. Als je een typefout gemaakt hebt, kan dat wel.

Hoe werkt de vouchercode van Blox?

Je kunt een vouchercode van Blox alleen gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je dus al een account hebt, kun je helaas geen gratis starttegoed claimen. Heb je dus nog geen account, meld je dan vandaag aan en gebruik bij het aanmelden vouchercode TOON om direct 10 euro gratis in de app te ontvangen. Het aanmelden gaat super simpel: je vult slechts èèn simpel formuliertje in waarop je je naam, e-mailadres, een wachtwoord (welke je nog een keer moet bevestigen) en niet te vergeten vouchercode TOON in, zodat je direct je tegoed in de app ziet als je deze daarna opent.
Heb je dat ingevuld? Dan bevestig je je e-mailadres door in je mail op de bevestigingslink te klikken. En klaar is kees :).

Wat wordt bedoeld met ‘tegoed’?

Al het geld wat in de app staat waarvan (nog) geen crypto gekocht is, is jouw tegoed. Dit betreft dus zowel het geld wat je in de app gestort hebt, als het gratis voucher tegoed wat je gekregen hebt nadat je bij het aanmelden vouchercode TOON gebruikt hebt. Je kunt je ‘app tegoed’, ‘blox tegoed’, ‘starttegoed’ of ‘voucher tegoed’ dan ook beschouwen als je eigen euro’s.


Blox vouchercode - Bitbang
Het startscherm van de app Blox