BTC Direct vouchercode

Op zoek naar een vouchercode voor BTC Direct? Zoek niet verder, met de vouchercode BANG krijg je direct tien euro gratis starttegoed in je account gestort. Let op; vouchercodes van BTC Direct zijn alleen te gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je bij het aanmelden vergeet om je vouchercode te gebruiken, krijg je dus geen tien euro gratis Bitcoin.

BTC Direct vouchercode van 10 euro

Ga naar BTC Direct, en claim direct je 10 euro gratis tegoed, door bij het aanmelden vouchercode BANG in te vullen.

Blox vouchercode 1

Meest gestelde vragen over de BTC Direct vouchercode

Beginnen met Bitcoin is het makkelijkst als je je eerste tegoed cadeau krijgt. Begin vandaag met de vouchercode BANG, en krijg direct 10 euro gratis tegoed in je account gestort. Toch nog twijfels? Hieronder tref je de meest gestelde vragen over de BTC Direct vouchercode.

Hoeveel is de vouchercode BANG waard?

De vouchercode BANG is tien euro (€10,-) waard. Er zijn ook vouchercodes beschikbaar die vijf euro waard zijn. Op dit moment zijn er geen vouchercodes van BTC Direct die meer dan tien euro waard zijn.

Kan ik de BTC Direct vouchercode ook delen met anderen?

Jazeker! Nodig dus snel al je vrienden uit zodat ook zij kunnen profiteren van de gratis crypto in BTC Direct!

Ik heb een typefout gemaakt bij het invullen van de vouchercode. Wat nu?

Als je een typefout gemaakt hebt bij het invullen van de vouchercode BANG, dan kun je het beste even contact opnemen met de support-afdeling van BTC Direct. Zij helpen je dan verder en zorgen dat je alsnog 10 euro gestort krijgt in je eigen account.

Ik ben vergeten de vouchercode te gebruiken bij het aanmaken van een account. Wat nu?

Helaas is het niet mogelijk om alsnog aanspraak te maken op gratis voucher tegoed als je bij het aanmaken van een account in BTC Direct de vouchercode vergeten bent om in te vullen. De supportafdeling van BTC Direct kan je nu dus niet helpen. Ze kunnen namelijk niet verifiëren of bevestigen dat je een vouchercode had. Als je een typefout gemaakt hebt, kan dat wel.

Hoe werkt de vouchercode van BTC Direct?

Je kunt een vouchercode van BTC Direct alleen gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Als je dus al een account hebt, kun je helaas geen gratis starttegoed claimen. Heb je dus nog geen account, meld je dan vandaag aan en gebruik bij het aanmelden vouchercode BANG om direct 10 euro gratis in je persoonlijke account te ontvangen. Het aanmelden gaat super simpel: je vult slechts èèn simpel formuliertje in waarop je je naam, e-mailadres, een wachtwoord (welke je nog een keer moet bevestigen) en niet te vergeten vouchercode BANG in, zodat je direct je tegoed in je account ziet als je deze daarna opent.
Heb je dat ingevuld? Dan bevestig je je e-mailadres door in je mail op de bevestigingslink te klikken. En klaar is kees :).

Wat wordt bedoeld met ’tegoed’?

Al het geld wat in je account staat waarvan (nog) geen crypto gekocht is, is jouw tegoed. Dit betreft dus zowel het geld wat je in je persoonlijke account gestort hebt, als het gratis voucher tegoed wat je gekregen hebt nadat je bij het aanmelden vouchercode BANG gebruikt hebt. Je kunt je ‘BTC Direct tegoed’, ‘starttegoed’ of ‘voucher tegoed’ dan ook beschouwen als je eigen euro’s.

Wil je instappen in de wondere wereld van bitcoin en andere crypto’s, maar je aarzelt nog, dan is de voucher code van BTC Direct de uitgelezen mogelijkheid om je op gang te helpen. Je kunt namelijk eerst met 10 euro gratis bitcoin testen zonder dat je zelf een positie inneemt of risico loopt. Het alles-in-een platform van BTC Direct is de oplossing voor Bitcoin Beginners. Gebruik de voucher code BANG bij het aanmaken van een account en ontvang direct tien euro gratis starttegoed in jouw persoonlijke account.

Jouw eerste crypto dankzij de voucher

Met deze 10 euro koop je vervolgens direct jouw eerste cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, VeChain of DogeCoin. Met BTC Direct kan het allemaal. En als je uiteindelijk je winst wilt uitcashen, dan kun je deze direct overmaken naar je bankrekening.

Als tien euro BTC Direct vouchertegoed te weinig is, dan is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig geld bijstorten met iDEAL, Bancontact, credit card of een simpele bankoverschrijving. Met het aangevulde BTC Direct tegoed kun je daarna meer crypto’s zoals bitcoin kopen en verkopen.

Je eigen vouchercode

Maar er is meer. Iedereen die BTC Direct gebruikt, krijgt een persoonlijke code. Daarmee kun je eenvoudig je eigen vrienden, familie en collega’s uitnodigen om het platform uit te proberen. Het mooie is dat zowel jij als je vrienden hiervan profiteren.

BTC Direct benadrukt dat het niet de bedoeling is om de persoonlijke vouchercode openbaar te publiceren, bijvoorbeeld op kortingswebsites. Als je dat wel doet, dan kan BTC Direct je account sluiten.

Bitcoin, maar dan simpel

Met BTC Direct handel je in de populairste cryptomunten van dit moment. Koop, verkoop en beheer jouw crypto’s in een vingerknip. Heb je een mooi instapmoment gevonden? Binnen enkele klikken heb je jouw favoriete coin gekocht. En verkopen gaat natuurlijk net zo makkelijk.

BTC Direct combineert snelheid met gebruiksgemak. Ook over veiligheid is nagedacht. Hackt iemand het wachtwoord van jouw account? Dan kan de hacker alleen geld naar jouw eigen bankrekening overmaken.

Momenteel zijn er 30 coins te verhandelen in het trade platform van BTC Direct en dus ook met de gratis vouchercode aan te schaffen. Kortom, gebruik de vouchercode BANG vandaag nog bij het aanmelden, en claim direct jouw tien euro gratis starttegoed.

Veel trade plezier!